12 Ιουλ 2012

Ειδήσεις σε 1 λεπτό

~Στη σύσκεψη των τριών και του Γιάννη Στουρνάρη που καλείται να κάνει τη δουλειά, επικράτησε μια ωραία ατμόσφαιρα. Το θέμα της επιμήκυνσης ειδώθηκε απ’ όλες τις μεριές. Να δούμε τελικά πόσο επιμηκύνεται. Ο Βενιζέλος είπε ότι τέθηκε, αν και δεν τέθηκε γιατί ο Γιάννης είπε ότι χρειάζονται προκαταρκτικά, ώστε να ανοίξει ο δρόμος. Ο Φώτης επέμεινε στην απαγκίστρωση, αργοβραδυπορούσα, αλλά να ξεκολλήσουμε επιτέλους τόνισε με νόημα και ο Βαγγέλης μίλησε  για δόσεις "εμπροσθοβαρώς" ώστε να πέσει… χρήμα στην αγορά. Ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα. Του φτάνει που είναι Πρωθυπουργός.

~
Στις 19 Ιουλίου βγαίνει τελικά σε δημοπρασία, η μισοφαγωμένη φρυγανιά από την Νταϊάνα μετά την παρθενική νύχτα με τον Κάρολο. Επιστήμονες διεξάγουν έρευνες ώστε να καταλήξουν με σιγουριά , ότι η φρυγανιά φαγώθηκε από την Νταιάνα και όχι από τον Κάρολο. Η είδηση έσωσε τις αγγλικές εφημερίδες καταμεσής του καλοκαιριού. Οι πωλήσεις τους σημείωσαν σημαντική άνοδο.

~Ιδρύονται 25 χώροι κράτησης παράνομων μεταναστών. Επιτέλους και η χώρα μας θα μπει στη μαύρη χάρτα καταπάτησης των ανθρωπίνων διακαιωμάτων.

~Η αγωνία των πολιτών κορυφώνεται  στους 42 βαθμούς κελσίου αναμένοντας την καινούρια παραίτηση στο καζάνι του καύσωνα χωρίς περιεχόμενο. Η υφυπουργός  υγείας κα  Σκοπούλη μη έχοντας τι να κάνει στο υπουργείο, πήγε στα κανάλια να πει για το άδειο καζάνι. Στα κανάλια έχει τουλάχιστον αιρκοντίσιον Στο υπουργείο είχε χαλάσει.

~Καταφθάνουν δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο να καλύψουν από πρώτο χέρι, το απίθανο γεγονός στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί γύρω στις 10 κι ενώ τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα σε κόκκινο φανάρι της οδού Σταδίου, ξαφνικά καταμεσής στην άσφαλτο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οδηγών και πεζών ανοίγει η λιωμένη άσφαλτος και ξεπετάγεται ένα θεόρατο δέντρο. Ανέδυε με ρυθμούς κινούμενου σκίτσου και κινούνταν σαν νεροφίδα προς τον Αττικό ουρανό. Ο κορμός του σε κλάσματα λεπτού έγινε τεράστιος, η Σταδίου έκλεισε και το ύψος του  παράξενου δέντρου ξεπέρασε τα πιο ψηλά κτίρια ρίχνοντας δροσιστική σκιά σε απόσταση χιλιομέτρου. Το γεγονός είναι πρωτοφανές και τα σενάρια πολλά. Πολλοί μιλούν για το  τέλος της ιστορίας, με το τέλος του 2012.
Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό και τα παγκόσμια ΜΜΕ κάνουν αναφορές για θαύμα στην καρδιά της Ελλάδας.

~Και δυό λόγια για το χρηματιστήριο:
Άνω κάτω κινείται ο δείκτης του  χρηματιστηρίου μας αυτή την ώρα. Χιλιάδες χρηματιστές στην εντατική λόγω καύσωνα, που κοντεύει να λιώσει τα κέρδη των τελευταίων ημερών.

~Σας ευχόμαστε ένα δροσερό κοκτέιλ.

~Ακολουθεί μουσικό ποτάμι, με ροή προς τη θάλασσα!


Ταξιδευτής
12 Ιουλίου 2012



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου