4 Ιουλ 2012

Ειδήσεις σε 1 λεπτό

 ~Η εσωτερική τρόικα υποδέχεται την εξωτερική. Συνάντηση αύριο καταμεσήμερο με τον Πρωθυπουργό, που έβγαλε τη γάζα να κοιταχτούν στα μάτια.

Αναβαίνει το θερμόμετρο λόγω καλοκαιριού. Λόγω μνημονίου πέφτουν όλα.

~Χειροπέδες στο  Ελληνικό Δημόσιο για χρέη 6,8 δις στους πολίτες.

~Γέρος στα Πατήσια ήθελε να πηδήξει και πήδηξε απ’ το μπαλκόνι.

~Ψαριανός, Άδωνις, Βορίδης και Λοβέρδος εθεάθησαν  στο παραλιακό ταβερνάκι ‘’Η σουπιά’’. Έτρωγαν καβουρόσουπα και έπιναν ξινά σταφύλια.

 ~Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι δεν θα πάει για ψάρεμα με αγκίστρι φέτος. Προέχει η απαγκίστρωση της χώρας, δήλωσε. Σταδιακά μέχρι το 2030.

~Η δημοφιλής στις νοικοκυρές συγγραφέας Λένα Μαντά,  δεν άντεξε άλλο και έβγαλε βαθύ ερωτικό αναστεναγμό μπροστά στις κάμερες. Όσο αντέχει η  ψυχή μας, θα διαβάζουμε άρλεκιν, είπε. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στη κρίση, απαλύνουμε  την τρόικα, συμπλήρωσε.

 ~Στο ζωοφιλικό ιατρείο βρίσκεται το γατάκι που απελευθερώθηκε μετά από πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στη μηχανή αυτοκινήτου, στο Περιστέρι. Η περιπέτεια του συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο οδηγός το αντιλήφθηκε έγκαιρα απ’το πνιγμένο νιαούρισμα. Ίσα που έπαιρνε αναπνοή. Ο λαιμός του είχε σφηνωθεί στο δακτυλίδι που ανοίγει τα λάδια, το ένα του πόδι ανάμεσα στον ιμάντα κίνησης και στο εφαπτόμενο ρουλεμάν, το άλλο στην στρόφιγγα του καρμπυρατέρ, τα άλλα δύο έκαναν άσκοπες προσπάθειες. Χρειάσθηκε να λυθεί ολόκληρη η μηχανή του αυτοκινήτου επί τόπου, για να σωθεί το άσπρο γατάκι με τα πράσινα μάτια. Στο τέλος το έβγαλαν κατάμαυρο απ’ τα λάδια. αλλά σώο και αβλαβές. Το ενδιαφέρον για γατοθέτηση είναι τεράστιο.

Και δυό λόγια για τον καιρό.
Σε υψόμετρα πάνω από 1200 μέτρα, υπό τη σκιά του έλατου ο Ιούλης είναι απόλαυση. Στην ζούγκλα της πόλης, αναζητήστε τις πλατείες με τα σιντριβάνια.

Ταξιδευτής
4 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου