23 Ιουν 2012

Η συντηρητική Ελλάδα είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Ο Σύριζα έχει τόσες συνιστώσες, -υπονοούσε ότι δεν είναι αγέλη προβάτων σαν εμάς-, έλεγε ο δεξιός Α. Ντινόπουλος στον Σκαι. Μία απ’ αυτές θα βρεθεί στη Gay Pride της Θεσσαλονίκης. Τα ίδια έλεγε και ο Άνθιμος στο ίδιο κανάλι.
Η δεξιά στην Ελλάδα δεν αλλάζει. Σε όλα τα επίπεδα κυριαρχείται από το σύνδρομο του οικονομικά επιτυχημένου, στα χνάρια του τυποποιημένου βίου της εύκολης διαδρομής, αγύμναστης πνευματικά και ανίκανης κοινωνικά.
Δεν αποδέχεται τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου, δεν αποδέχεται το διαφορετικό, δεν αποδέχεται την αυτονομία της σκέψης, δεν αποδέχεται άλλο δρόμο, πέρα απ’ το χιλιοειπωμένο κύριε ελέησον, κύριε ελέησον, πατρίς θρησκεία, οικογένεια.
Τώρα αν  ο Α. Ντινόπουλος έψαξε και βρήκε ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν gay, ας μας πει και την μέθοδο που χρησιμοποίησε.
Ούτε με ενοχλούν, ούτε  θα καταδίκαζα όποιες ομάδες ξεφεύγουν από την φυσική ροή των πραγμάτων.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, ούτε ο ίδιος, ούτε το παιδί του, να είναι ούτε ομοφυλόφιλος, ούτε ναρκομανής, ούτε αλκοολικός, ούτε καν τσιγάρο να καπνίζει.
Δεν θα ήθελε κανείς να έχει άνεργο στην οικογένεια, άρρωστο ψυχολογικά, καταθλιμμένο συναισθηματικά, αποτυχημένο επαγγελματικά.
Δεν θα ήθελε κανείς  να βρεθεί στη θέση του μετανάστη ή του λαθρομετανάστη, δεν θα ήθελε κανείς από μας, να βρεθεί στη θέση του μπάτσου που ρίχνει χημικά, του στρατιωτικού που αναγκάζεται να  υπηρετεί τα όπλα και τον πόλεμο, δεν θα ήθελε κανείς από μας να υπάρχουν πουτάνες.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να υπάρχει τοκογλυφία, από το κράτος και τις τράπεζες, ούτε να δίνουμε το ένα τέταρτο του προϋπολογισμού για όπλα, δεν θα ήθελε τέλος κανείς από μας να βλέπει συμπολίτες του να ψάχνουν στα σκουπίδια μια μπουκιά να φάνε.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να βλέπει νέους χωρίς δουλειά, να βλέπει άλλους να έχουν πενήντα σπίτια και άλλον να κοιμάται κάτω από τη γέφυρα.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να βλέπει τη Δύση να λεηλατεί την "Ανατολή", όλοι θα θέλαμε να απολαμβάνουμε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα αντάμα.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να υπάρχουν σπίτια χωρίς βιβλία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς αυτοδιάθεση.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να υπάρχουν ένα κάρο αθλητικοφυλλάδες, κιτρινοφυλλάδες και ΜΜΕ διαπλοκής. Ούτε κανείς από μας, θα ήθελε να μπερδεύει τη μπάλα με την πολιτική αξιοπρέπεια.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να υπάρχουν Βατοπέδια, Σήμενς και όλα τα συναφή, ούτε τα παιδιά του για χρόνια ολόκληρα να ακούνε, ποιος έκανε το μεγαλύτερο σκάνδαλο σήμερα, το πασοκ ή νδ.
Δεν θα ήθελε κανένας από μας, να ζει σε μια  χώρα της διαπλοκής, των σκανδάλων και της βίας.
Δεν θα ήθελε κανείς από μας, να επωάζεται ο ναζισμός στη χώρα μας (και σεις να τον κλωσάτε).
Κι εκείνο που ελάχιστοι Έλληνες θα ήθελαν να βλέπουν σήμερα, ξανά όλους αυτούς που δημιούργησαν και υποστηρίζουν όλα αυτά, να το παίζουν τώρα σωτήρες, με τη βοήθεια του θεού.
Το Αθηνά συν χείρα κίνει, κύριε Ντινόπουλε το ξέρετε; Το ξέρετε.
Αφού το ξέρετε, εκείνο που δεν ξέρετε και δεν θα καταλάβετε ποτέ, είναι ότι με Ψωμιάδηδες και Άνθιμους η Ελλάδα ούτε θα αλλάξει, ούτε οικονομικά θα τα καταφέρει.
Στρωθείτε τώρα στη δουλειά, ότι έχετε να σώσετε είναι ως το Φθινόπωρο, μετά  θα φωνάζετε πάλι μας φταίει ο Σύριζα. Μακάρι να σας φωτίσει ο Φώτης, Γιατί το πασοκ γλάστρα το πήρατε. Η τσόντα που δεν ήθελε να γίνει ο Βενιζέλος, αλλά προκειμένου να γίνει η εκπομπή καλές είναι και οι γλάστρες.
Η αμετανόητη συντηρητική Ελλάδα, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Γιατί ποτέ δεν πέτυχε.

Ταξιδευτής
23 Ιουνίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου