13 Ιουν 2012

Συγκοινωνούντα δοχεία

Όχι δεν φταίει η τηλεόραση, εγώ φταίω. Η αλήθεια είναι, ότι αυτές τις μέρες το ξευτίλισα. Κρέμομαι από τις πολιτικές συζητήσεις, μήπως ακούσω "'κάτι καινούριο''. Η ατυχία μου είναι να πέφτω πάνω στα ίδια πρόσωπα, ίδιες ερωτήσεις, ίδιες απαντήσεις. Καμία έκπληξη, αναπαραγωγή, αντί για παραγωγή λόγου.
Το μεσημέρι πέτυχα πάνω στον Σαμαρά. Σκούρο κουστούμι, σιελ πουκάμισο, σκούρα γραβάτα, χαμογελαστός, ανθρώπινος. Παρατηρούσα τη γλώσσα του προσώπου. Οι επικοινωνιολόγοι τα κατάφεραν καλά, αν και δεν μπορούσε να κρυφτεί η τεχνητή αναπνοή, όπως και η επιτηδευμένη άσπρη τούφα στα βαμμένα μαύρα μαλλιά. Το χαμόγελο είναι ωφέλιμο και βοηθάει όταν δεν έχεις επιχειρήματα. Έπρεπε να είναι μειλίχιος και τα κατάφερε, για συλλογή ψήφων βγήκε και όχι για πρωινάδικες κόντρες για το ΙΚΑ, που αναγκάζεται να κάνει ο σωσίας του Αυτιάς. Αφού τα κατάφερε ο Μιχαλολιάκος δεν θα τα καταφέρεις εσύ, του είπαν…Είπε αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Καμία σημασία δεν έχει το τι έκανες μέχρι χτες, αλλιώς την έχεις βάψει,-κόκκινα μαλλιά απ’ τον Σύριζα. Και ο Αντώνης τα είπε. Το τι είπε δεν άκουσα ακριβώς, τι σημασία έχει το τι λέει ένας δεξιός εξουσιομανής, που το μεγάλο του όραμα είναι οι κουκούλες.
Ήδη έβγαλε μερικές. Οι εκπρόσωποι στα πάνελ της ΝΔ, είναι οι πρώην του Λάος Βορίδης και Άδωνις, η Ντόρα του εκατομμυρίου, που τον κατηγορούσε για την συγκάλυψη του σκανδάλου Σίμεσνς, ο Γιακουμάτος, ο Ψωμιάδης από Βόρεια μεριά.
Ο Λάος μοιάζει ο προθάλαμος της ΝΔ της Χρυσής Αυγής. Δείτε την διαφήμιση του Καρατζαφέρη, που διεκδικεί τους δικούς του για να γίνει η γέφυρα στην ακοκουλοφόρητη νδ. Και μετά να τα κροκοδείλια δάκρυα του Καρατζαφέρη..
Αυτό με τα συγκοινωνούντα δοχεία της δεξιάς, οι επικοινωνιολόγοι δεν το βλέπουν;
Μόνο να χαμογελά, του είπαν;
Ο λαός του είπαν, ότι δεν χαμογελά;
Του είπαν ότι τρεις, αυτοκτόνησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο και είναι υπόλογος;
Και τι σου φταίνε οι διάφοροι Ψωμιάδες, μου λεγε  πριν ο δεξιός παροπλισμένος.
Απλά του χαμογέλασα  κι εγώ..
Πως να ανταμώσουν δυό κόσμοι,  απ’ αλλού γεννωμένοι;

Ταξιδευτής
13 Ιουνίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου