11 Απρ 2014

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



-Η Ελλάδα ξαναβγαίνει στο παζάρι. Με ένα καλά σκηνοθετημένο προεκλογικό έργο, ελληνοτροικανικής παραγωγής, θα πάρει μέρος στο ευρωχρηματιστήριο για τα μάτια των ψηφοφόρων. Το δικό μας χρηματιστήριο είναι μακράν ακόμα των καλών εποχών του Σημίτη.

-Αναμενόμενη η στάση του Θόδωρου Πάγκαλους στις επικείμενες ευρωεκλογές. Το βαρύ πρόσωπο που ασχολείται η μισή Ελλάδα, άνοιξε τα χαρτιά του. Τα πέταξε αυτή τη φορά στο ρηχό ποτάμι, γιατί οι ελιές φέτος έχουν δάκο είπε.

- Σήμερα είχαμε μόνο 321 συλλήψεις πολιτών για χρέη στο δημόσιο. Είναι βέβαιο ότι όσο πάμε στον Μάιο, οι συλλήψεις θα περιορισθούν. Υπολογίζεται ότι ως το τέλος του χρόνου θα συλληφθούν πάνω από 900.000 πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους. Θα έπρεπε να δύνανται.

- Καθορίστηκε ποιοι ένστολοι θα πάρουν ως τις 9 Μαΐου επίδομα 500 ευρώ. Τα κριτήρια είναι χημικής προέλευσης. Οι άνεργοι δεν θα πάρουν κανένα επίδομα, γιατί ότι και να πάρουν αλλού έχουν το μάτι.

-Συνελήφθη κάτοικος των περιχώρων Αττικής, γιατί στις 3 μ.μ έπνιξε τον παπαγάλο του. Ο συλληφθείς είπε, ότι εδώ και τέσσερα χρόνια φώναζε «Έξω το μνημόνιο», εδώ και λίγες μέρες όμως εν όψει πλεονάσματος, το γύρισε σε « Σαμαράς». Δεν άντεξε την κολοτούμπα είπε, την ώρα που είχε δυό μέρες νηστικός.

- Στην Νορβηγία φαντάροι και φανταρίνες θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο. Στην Ελλάδα ακόμα κοιμούνται σε διαφορετικά κτίρια, για να μη μπερδεύουν τα όπλα.

- Σήμερα κατέφθασαν αρκετά χελιδόνια, διαψεύδοντας αυτούς που έλεγαν ότι φέτος θα μείνουμε στο χειμώνα. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο, ότι θα έχουμε και καλοκαίρι. «Βλέπετε κάποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού.

- Απόψε ο ουρανός θα έχει αστέρια, απολαύστε τα, ο αγαπητός Γραμματικάκης, είπε ότι το θολό ποτάμι θα ξεκαθαρίσει, ώστε να καθρεφτίζονται τ΄ αστέρια.

Σας ευχόμαστε μια νύχτα γεμάτη γλυκά όνειρα.

Το επόμενο δελτίο μας αύριο στις 10.


Ταξιδευτής
9 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου