11 Φεβ 2015

Ειδήσεις της άλλης μέρας




~ Ο πρωθυπουργός ήταν απαράδεκτος χτες στον βράδυ απέναντι στον πρώην. Δεν συμπεριφέρονται με τάπες σε άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

~ Αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ευφυή Βενιζέλο. Αυτός έχει τρόπο να κάνει το μαύρο άσπρο. Τον παραδίδεις πακέτο στην Δικαιοσύνη. Για πολιτικά εγκλήματα κατά συρροήν σε βάρος ενός λαού. Και λίπος έχει, θα αντέξει στη φυλακή.

~Το 75% στηρίζει την Ελληνική κυβέρνηση. Το άλλο 25% φαίνεται τρέμει. Στη θέση τους κι εγώ θα έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τα πάρτυ κάποτε τελειώνουν.

~ Όλα είναι πρωτόγνωρα στην Ελλάδα. Και στη Ευρώπη. Εκδηλώσεις συμπαράστασης της κυβέρνησης; Τι είναι αυτό, αναρωτιέται ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ρώτησε τον Καμμένο στη βουλή. Και πήρε απάντηση. Πάντα έπαιρνε απαντήσεις ο Σταύρος και πολλά ευρώ, πάρα πολλά. Περιμένουμε να μας πει και την ιδέα που έχει για απάντηση.

~Το ότι άλλαξε η κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι ξαφνικά θα αρχίσουν να διαβάζουν και να σκέφτονται. Άλλα τουλάχιστον θα επανέλθει η ενιαία τιμή του βιβλίου. Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που σκέφτονται. Και διαβάζουν.

~ Ο Γκάλης έφερε το μπάσκετ στην επιφάνεια. Ο Αλέξης Τσίπρας την πολιτική.

~ Την τιμητική τους έχουν οι παρενθέσεις αυτές τις μέρες. Άλλοι είναι με την παρένθεση του μνημονίου και άλλοι με την παρένθεση του Σαμαρά. Το σκορ είναι γνωστό.

~ Επίσης και την απο-τιμητική τους έχουν και οι διεφθαρμένοι. Τους φτιάξαμε και υπουργείο. Όλοι τους το αξίζουν, τόσα εκατομμύρια δεν προκύπτουν χωρίς σκληρή δουλειά στις υπόγειες στοές.

~ Μετά την κακοκαιρία, ακολουθεί καλοκαιρία. Ένας λαμπρός ήλιος καμαρώνει την Ελλάδα και τα χαμόγελα των ανθρώπων της.


Ταξιδευτής
11 Φεβρουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου