26 Ιαν 2022

Μπράβο στον Πρωθυπουργό

Ευγενέστατος, γραβατωμένος όπως ταιριάζει στο αξίωμα του, διαβασμένος καλά με το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη, έβαλε σήμερα σε τάξη το χάος. Συναινετικός, - δεν είπε  για πρώτη φορά σήμερα πως έφταιξε ο Σύριζα, ούτε για το Μάτι είπε, ούτε αν δεν μεσολαβούσε ο Σύριζα η Ελλάδα τώρα θα ήταν χώρα πρότυπο, οι δρόμοι θα ήταν ανοιχτοί στον μέλλον. Το πήρε το μάθημα είπε και την επόμενη τετραετία θα τα διορθώσει όλα, αρκεί ο λαός να δείξει κατανόηση και να τον ξαναψηφίσει. Μπράβο του! Άριστος. Να είμαστε σίγουροι τώρα πως οι δημοσκοπήσεις θα του δώσουν πέντε μονάδες ακόμα, οι δυό θα είναι γιατί εμφανίστηκε αμέσως μετά την καταστροφή. Βέβαια πάλι θα τον αδικήσουν, όταν κόβει συντάξεις του δίνουν τρεις, όταν καίγεται η Ελλάδα του δίνουν δύο, δεν επιτρέπεται ένας άριστος Πρωθυπουργός να μην έχει καθολική αποδοχή. 

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι ο λαός, ο Πολάκης είναι. Αν δεν υπήρχε αυτός ή καλύτερα αν δεν υπήρχε ο Σύριζα, η χώρα τώρα θα ήταν παράδεισος, όπως και πριν... 

Με χιόνια και φωτιές, με σεισμούς και καταποντισμούς ο Πρωθυπουργός είναι εγγύηση, αν εκραγεί τώρα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης έχει σχέδιο, είμαστε ασφαλείς.

Ξαναψηφίστε τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου