22 Ιουν 2018

Ένα τυχαίο γεγονός;


Αναλογίζομαι φορές τι χειρότερο θα έκανε η δεξιά, απ' ότι έκανε και συνεχίζει να κάνει ο Σύριζα. Πέρα από τις λεκτικές κοκορομαχίες, όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια και χειρότερα. Ως γνωστόν η πράξη μετράει.Τ' άλλα έπεα πτερόεντα.
Είμαστε ένας λαός εγκλωβισμένος στη μετριότητα της μικροπολιτικής εδώ κσι χρόνια. Δίχως ανάστημα, χωρίς όραμα.
. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ξέφτισαν όνειρα, ιδανικά μες τον ορυμαγδο που τα ρήμαξε όλα. Για τους νέους δεν υπάρχει πια εδώ.Μόνο αλλού. Δεν είχαμε το σθένος να αντιδράσουμε νωρίς. Τώρα είναι αργά, μας κατάπιε το σύστημα. " Εδώ κανείς δεν τραγουδά κανένας δεν χορεύει, ακούνε μόνο την πενιά και ο νους τους ταξιδεύει..."
Και δεν μιλάω για τους πλούσιους, ούτε για τους βολεμένους. Οι πρώτοι αρπάζουν τις μπουκιές των πεινασμένων και οι δεύτεροι μου ήταν πάντα αδιάφορoι και βαρετοί, σαν την άχαρη ζωή τους. Μιλάω για τα ανήσυχα μυαλά, αυτούς που ονειρεύτηκαν ένα καλύτερο κόσμο με ισονομία, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, Μιλάω για τους τρελούς και τους κατατρεγμένους, μιλάω για τους διαρκώς μεθυσμένους, τους πάντα ερωτευμένους. Αυτοί είναι και η μόνη ελπίδα. Απ' αυτούς θα γεννηθεί ο καινούριος κόσμος .Κάποτε τα σκουπίδια της δύσης, θα πάψουν να είναι το ψωμί των φτωχών λαών. Αυτή η τερατογέννηση οδηγεί στην καταστροφή. Ποιό τυχαίο ή σχεδιασμένο γεγονός θα τη σταματήσει;



22 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου