14 Ιουλ 2015

Ανοικτά τις Κυριακές


Επιτέλους θα μπορούμε να καταναλώνουμε άνετα τα Γερμανικά προϊόντα. Είναι καιρός πια να κλείσουν τα ελληνικά λιλιπούτεια μαγαζάκια, τόσα χρόνια Ευρωπαίοι γαρ είναι αδιανόητο να ψωνίζουμε σε μπακάλικα. Μεγάλες αλυσίδες θα επενδύσουν πια στην κατανάλωση των Ελλήνων.
Οι άνθρωποι της επαρχίας καλό είναι να μετακομίσουν στην Αθήνα, (οι αγρότες είναι περιττοί, όλα μπορούμε να τα εισάγουμε) και να γίνουν χρηματοοικονομολόγοι, ασφαλιστές, δικηγόροι, μπάτσοι, γκαρσόνια,δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και όλα αυτά που ανέπτυξαν το βιοτικό μας επίπεδο. Επίσης μπορούμε με το ΕΣΠΑ να ανοίξουμε καζίνα, και περισσότερα ΑΤΜ να ρέουν άφθονο χρήμα. Είναι καιρός πια να ανοίξουμε τα μάτια μας και να περάσουμε σε μια άλλη εποχή. Από δυό τρία σπίτια να νοικιάζει ο καθένας μας δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα μπλοκάκι είσπραξης. Με τη σταθεροποίηση της οικονομίας μπορούμε πια, όχι να επενδύουμε στα χώματα των χωραφιών, αλλά στους οικονομικούς κολοσσούς, σαν τον Τσακαλώτο π.χ. Τα μέτρα μας τα πήραν ήδη. Μένει να μας ράψουν και τα κουστούμια εντός των ημερών.
Τα κανάλια θα μιλάνε για τα δις που ρέουν, ο πρωθυπουργός της χώρας θα μας λέει θα τους σκίσουμε ή τέλος πάντων θα σκίσουμε το χαρτί, πάντως κάτι θα σκίσουμε. Μπορεί να σκίσει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, άλλοι εκατομμυριούχοι παίχτες εισρέουν στη χώρα από κει. Θα είμαστε άπαιχτοι είναι το μόνο σίγουρο.
Μιλούσαμε για παραγωγή, για αυτοδιαχείριση και κουραφέξαλα. Όλα αυτά τα αναχρονιστικά πέθαναν. Στην Ευρώπη του Σόιμπλε θα απογειωθούμε.
Έλα πάμε, όλοι μαζί! Με το τρία… 1,2….


Κωστής Ταξιδεύων
14 Ιουλίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου