29 Σεπ 2012

Συνταγή παστίτσιου.

Μετά από ένα περίπατο στις γειτονιές των φίλων, που συνηθίζω να κάνω κάθε Σάββατο, νομίζω ότι εκείνο που σημάδεψε την εβδομάδα είναι το θέμα με τον Πάτερ Παστίτσιο και η αμαρτία της πεολειχίας που ο αντιπρόσωπος του θεού επί της γης Σεραφείμ, επισήμανε στο νεοελληνικό πλήθος.
Από ότι φαίνεται και ο Πάτερ Παστίτσιος και ο έχων επιδοθεί στο άθλημα της πεολειχίας έστω και μια φορά., θα πάνε στην κόλαση. Κι αυτό είναι πολύ σοβαρή εξέλιξη.
Στην υπέροχη δημοκρατία που ζούμε, μόνο όσοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν θαύματα, έχουν και τη δυνατότητα να ομιλούν. Οι υπόλοιποι πάνε στο μπουντρούμι.
Είναι δυνατόν να μιλάς χιουμοριστικά εναντίον ενός υποψήφιου πετυχημένου Άγιου; Όχι δεν είναι. Ο Πατήρ Παίσιος είναι ένας αναγνωρισμένος  εμπορικά Πατήρ με τόσα θαύματα. Ενώ στους άμβωνες, μόνο ένα θαύμα ανέγνωσαν κατά καιρούς του Πάτερ Παστίτσιου. Κι αυτό ήταν ανακάτεμα των θαυμάτων του Πάτερ Παίσιου. Τα βιβλία του, τα μπρελόκ με το όνομά του, οι φανέλες με τη μορφή του, τα σώβρακα με την ούγια, είναι πλέον καθιερωμένα εδώ και χρόνια και έχουν συμβάλει στην ανόρθωση  της Νέας Ελληνικής Δημοκρατίας, με την συμβολή των αγώνων της Νέας Δημοκρατίας, του Νέου Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού κινήματος και τώρα τη συνδρομή της Χρυσής Αυγής. Σ’ αυτή την ενορχηστρωμένη υπερπροσπάθεια. τσοντάρει και η Δημαρ. Η δόξα για τη Δημαρ είναι πάνω από το χρήμα, ενώ οι άλλοι έχουν το χρήμα πάνω από τη δόξα. Η μόνη διαφορά σ’ αυτό το υπέροχο τριτοκοσμικό ταξίδι.
Αλλιώτικα φίλες και φίλοι μου θα ήμασταν στο Μεσαίωνα, όπως οι φανατικοί Ισλαμιστές, που είναι έτοιμοι για ακόμα έναν πόλεμο, όταν κάποιος σκηνοθέτης  δεν αποδώσει σωστά τον Μωάμεθ ή κάνει χιούμορ.
Τι σχέση έχουμε εμείς μ’ αυτούς;  Εξωτερικά εννοώ;  Οι γυναίκες φοράνε ακόμα μαντίλες. Ενώ στη χώρα μας τα κομμωτήρια ευημερούν. Κάθε γωνιά και κομμωτήριο, όπως παλιά κάθε γωνιά και γυμναστήριο χωρίς αναβολικά.
Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να χτυπάμε το κακό εν τη γενέσει του. Ο Δένδιας είναι ίσως ο πιο δημοφιλής υπουργός μετά τις εξελίξεις.
Με την στιβαρή προεδρία, του άλλου υποψήφιου Αγίου Μειμαράκη, διεξάγονται στη Βουλή μας οι δημοκρατικότερες συζητήσεις όλων των εποχών. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας στα πόδια τους, θα πλησιάζαμε στα επίπεδα του τέλειας Δημοκρατίας, τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Αφού τόσο πολύ εζήλωσαν οι νεοέλληνες τους Αρχαίους ημών προγόνους. Αυτό το παιδί τι έχει πάθει και τους βάζει συνέχεια τρικλοποδιές, είναι ακατανόητο.
Τα σημερινά υψηλά επιτεύγματα της παραδειγματικής Δημοκρατίας μας, που δικαίως οι φωστήρες μας φιλοδοξούν να εμπνεύσουν για ακόμα μια φορά στην ανθρωπότητα οφείλονται στην  στο ότι Κράτος, Παρακράτος, Εκκλησία, Χρυσή Αυγή, έχουν ενώσει τις δυνάμεις στο Όλοι Μαζί, αυτό που δεν καταφέρουμε εμείς που πιστεύουμε στη μοναδικότητα του Ανθρώπου. Ο μεγάλος θεωρητικός της Νέας Δημοκρατίας, είχε δίκιο όταν έλεγε, όποιος φεύγει απ’ το κοπάδι τον τρώει ο λύκος. Αυτό το χριστεπώνυμο κοπάδι, οδήγησε τη χώρα στην σημερινή ευημερία. Αυτό αντιστέκεται ακόμα φανατικά και φαντάζεται, ότι οι ισλαμιστές  μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας είναι σχέδιο της ισλαμικής αυτοκρατορίας, να καταλάβει την ελληνορθόδοξη. Είναι σίγουρο ότι αν ήταν χριστιανοί, ας πούμε Ρώσικη μαφία, κιχ δεν θα έβγαζαν. Γιατί κανένας χριστιανός δεν είναι μαφιόζος.
Συνήθως οι έλληνες τα τελευταία χρόνια τις Κυριακές μαγειρεύουμε αρνάκι με πατάτες στο φούρνο, δένει με τα δώρα των κυριακάτικων εφημερίδων, Πατήρ Παισιος, μαγειρικές μεσογειακής διατροφής και υγείας και προφυλακτικά ελεγμένης ποιότητας.
Αύριο είμαι σίγουρος ότι το παστίτσιο θα πάρει κεφάλι. Λόγω αρνητικής διαφήμισης.
Η χώρα μας είναι μια υπέροχη χώρα,  δεν έχει καμία σχέση με κείνους τους απαίσιους γονατιστούς μουσουλμάνους που θυμίζουν Μεσαίωνα.

Και μην ξεχνάτε ότι ο παράδεισος είναι εδώ. Αρκεί να μην ασχολούμαστε με τις πίπες της κόλασης. 
 
Ταξιδευτής
29 Σεπτεμβρίου 2012
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου