5 Ιαν 2015

Ειδήσεις σε 1 λεπτό





~ Οι εκλογές που έρχονται είναι η σύγκρουση των εχόντων με τους μη έχοντες… στον ήλιο μοίρα. Δεν είναι σίγουρα η ιδεολογική στάση ζωής. Αυτή χάθηκε απ’ το ραντάρ μετά  από τροικανή εισβολή στη χώρα μας.

~ Αν ο Σύριζα λέει τα αυτονόητα, στους οικονομικά ισχυρούς φαίνονται παραμύθια. Το μόνο παραμύθι που ξέρουν βέβαια αυτοί είναι το χρήμα  με όλες τις μεταλλάξεις του.

~ Ο Σταύρος ζήτησε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα. Φαντάσου ο καθένας πολιτικάντης να ζητήσει ντιμπέιτ.  Βέβαια τον έβαλαν να λέει  ή να μην λέει τίποτα κι αυτός, μέσα στον πανικό τους. Αλλά όσα  αναχώματα και να στήσουν το κύμα είναι θεόρατο πια.

~ Άλλο ανάχωμα ο ΓΑΠ. Το χρήμα νεκρανασταίνει. Μετά τις εκλογές θα φύγει με ξανθή περούκα από την Ελλάδα βέβαια, γιατί θα πρέπει να απολογηθεί εντός εκτός κι επί τα αυτά.

~
O Βαγγέλης κάνει ότι μπορεί, του βγήκαν τα πουκάμισα έξω…. μάλλον να μην πάει φυλακή.

~ Είναι πολύ φυσικό να μην αρέσουν οι εξελίξεις στους κετέχοντες, ούτε στον λαό άρεσε τόσα χρόνια το ποδοπάτημα. Αλλά χιλιογελασμένος είχε συνηθίσει. Τους ψήφιζε στις εκλογές και μετά τους έβριζε. Τώρα θα γίνει το ανάποδο.

~ Κανείς δεν πιστεύει ότι ο Σύριζα θα λύσει εύκολα τον γόρδιο δεσμό. Αλλά όλοι ελπίζουν σε μια καινούρια αρχή. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε οι πολλοί, γιατί υπάρχουν και οι λίγοι που δεν θέλουν να λυθεί. Όπως υπάρχουν και οι ποδοσφαιροφιλοκομματικοί αμετανόητοι. Αλλιώς δεν εξηγούνται τα αντιστρόφως ανάλογα με τα έργα τους ποσοστά που παίρνουν στας εκλογάς.  Ας είναι καλά οι βολεμένοι που στην υγειά τους έπιναν νερό τόσα χρόνια. Ήταν μεγάλο το πελατολόγιο

~ Αν ο καθένας από τους εδώ και έξω αξιωματούχους που μιλάνε για το ελληνικό πείραμα,  έλεγε και τα ετήσια έσοδά του, τότε οι περισσότεροι θα σώπαιναν.  Σίγουρα τότε δεν θα είχαμε εκλογές αλλά περίπατο του λαού. Αλλά ο λαός ενημερώνεται από τις τηλεοράσεις και δεν είναι καθόλου περίπατος.

~ Όταν μια χώρα αποφασίζει για το μέλλον της, κάποιοι θα κάθονται αδιάφοροι στη θαλπωρή του τζακιού. Αύριο όταν πάνε στο εγκαταλειμμένο νοσοκομείο θα  διαμαρτύρονται κιόλας. Από πού αντλούν αυτή τη λαλιά άραγε;

~ Η Ελλάδα στην κατάψυξη. Από τις 25 Ιανουαρίου και μετά ο καιρός θα φτιάξει.



Ταξιδευτής
5 Ιανουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου